dinsdag 8 september 2015

5 TIP: JE EIGEN RUIMTE

Op dit moment gaan er vele op kamer of vertrekken juist uit een kamer omdat klaar zijn met hun studie. In beide gevallen is het tijd om een ruimte weer helemaal opnieuw in te richten. dat kan heel duur zijn, maar dat hoeft niet. Dit is wat ik heb geleerd...




1-EEN GEGEVEN PAARD...

Van geld heb je nooit genoeg. Zeker niet als student of starter. Het inkopen van nieuwe spullen kan veel meer geld gaan kosten dan je hebt of dan je had ingepland. Heel vaak zijn er mensen in je omgeving die graag iets weg willen doen en het jou aanbieden. Het zullen niet altijd de mooiste spullen zijn, but then again, je hebt niet enorm veel geld dus suck it up, neem het aan en deal with it. Uiteindelijk zal je er heel blij mee zijn.



2-STUK VOOR STUK

Als je items hebt gekregen die niet helemaal jou smaak zijn kan je er altijd ervoor kiezen om ze in de loop van de tijd omwisselen voor iets nieuws dat wel bij je past. Blijf sparen en koop bijvoorbeeld om de 2 of drie maanden iets wat je graag wilt hebben om de ruimte stukje bij beetje steeds meer naar je zin te maken.

3-CREA-BEA

Het is makkelijker om iets aan te nemen dat niet naar je zin is als je weet dat je er wel iets leuks van kan maken. Ik heb geleerd dat je altijd even iets verder moet kijken dat wat je ziet. Een beetje verf, andere pootjes of een ander stofje kunnen maken dat het juist wel bij de rest van het interieur past.

4-FOLDERS & UITVERKOOP

Er is een app genaamd 'reclamefolder'. Deze app heeft alle reclamefolders die je normaal gesproken in de brievenbus zou krijgen. Ten eerste is het heel fijn om niet al dat papier in huis te hebben, ten tweede ben je altijd op de hoogte van alle aanbiedingen waar je heel veel profijt van kan hebben als je niet altijd even veel te besteden hebt. 

5-GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK

Heb geduld. Uiteindelijk zal je precies hebben wat je hebben wil, maar geef jezelf de tijd om daar te komen.

Wat voor tips heb jij.....?

                -VAL-


Geen opmerkingen:

Een reactie posten